Velkommen som medlem

Velkommen som medlem i Norges Miljøvernforbund

Din støtte er utrolig viktig for oss. Det er du som medlem som gjør oss sterke slik at vi får utrettet mer og får gjennomslag i flere saker. Akkurat nå er det viktigere enn noen gang.

På sidene våre finner et utdrag av de sakene vi arbeider med i menyen ovenfor, under Nyheter eller Kampanjer. Vi gjør mye mer enn det vi får lagt ut og det er en prioritert oppgave å bedre informasjonen ut til deg som medlem og til andre. Din støtte gir oss uvurderlig hjelp til å gjøre akkurat dette. I tillegg så får vi også mye god informasjon, tips og hjelp i miljøsaker fra våre medlemmer og støttespillere. Det er dere som lokalt kjenner forholdene og som vet hvor skoen trykker. Når det er nødvendig eller formålstjenelig oppretter vi nærmiljøgrupper som følger opp miljøsakene tett og aktivt. Ta gjerne kontakt med en av våre saksbehandlere om du har noen spørsmål. Du finner oss i menyen Om Oss > Kontakt.

Akkurat nå i november og frem til og med 15. desember 2020 har vi en vervekampanje der du har mulighet til å vinne flotte premier nå før jul. Hovedpremien er en drone, DJI Mavic Air 2 Fly more combo som inneholder vanntett bæreveske, ekstra batteri og forskjellig. Verdi kr. 12.490,-. Denne er perfekt til å avsløre miljøsyndere eller til å ta med på tur og filme de flotteste landskapene fra fugleperspektiv. Har du først fått prøvd den så er du hekta og den blir det lille ekstra påskuddet til å komme seg ut og oppleve det storslåtte Norske landskapet i all sin prakt. Andrepremien er et actionkamera, GoPro Hero 8 Black som du kan bruke til å filme i altslags vær, eller under vann, verdi kr. 4.249,-. Mulighetene er mange, og så det utrolig engasjerende. Og om du ikke trenger noen av premiene selv så trekkes vinnerne av konkurransen i perfekt tid før jul. Om du skulle være heldig, så kan du vinne noen flott julegaver.

Og, ikke minst. Når du deltar i konkurransen støtter du en god sak og hjelper oss å bli enda sterkere. Tusen takk.

Har du mulighet så støtt oss gjerne også med et ekstra bidrag. Tusen takk!

nb_NONorwegian