NMFs vervekonkurranse 2020 – Vinnerne er trukket


Norges Miljøvernforbunds vervekonkurranse nov/des 2020 er nå avsluttet, og vinnerne ble…

Vi takker alle som har deltatt og for den gode oppslutningen. Det setter vi umåtelig stor pris på. Målet med konkurransen har vært å få flere medlemmer og støttespillere.

Som dere sikker vet så trenger vi all den støtte og hjelp vi kan få. Utfordringene for miljøet er større nå enn noensinne tidligere og arbeidsmengden er overveldende for oss og for våre mange bidragsytere og støttespillere over hele landet.

Akkurat nå er det som om det ikke finnes grenser for hvor mange miljøfientlige tiltak som kommer fra våre myndigheter eller fra bedrifter, konsern og andre som tenker mer på kjappe penger i egen lomme enn at vi tross alt skal ha et godt og levende miljø som vi kan være stolte av å overlate til våre neste generasjoner når den tid kommer. Det er nettopp deres hjelp og støtte er så viktig for oss.

Det er faktisk dere som er medlemmer og støttespillere som er ryggraden i Miljøvernforbundet. Tusen takk for at dere stiller opp og støtter oss.

Vinnerne av Norges Miljøvernforbunds vervekonkurranse nov/des 2020 ble:

  1. Premie – DJI Mavic Air 2 Fly more combo – Marianne Hegrum
  2. Premie – GoPro 8 Black – Per Olav Bråten

Vinnerne er tilskrevet.

Også veldig fint om dere fortsetter å hjelpe oss å få flere medlemmer. Vi har fremdeles en del igjen før vi er mange nok til å motta statsstøtte (5.000). Vi ønsker selvsagt å bli mange flere enn det fordi det utvilsomt vil styrke oss og våre muligheter til å gripe fatt i miljøsaker.

Vi takker for deltakelsen og ber også om at dere kan stikke innom våre støttespillere. For denne runden ønsker vi å gi en stor takk til:

Premiene er levert av:

Støtt oss – Bli medlem

Relaterte artikler

nb_NONorwegian