Miljøvernforbundet aksjonerte mot Zerokonferansen 2019

NMF aksjonerte i dag mot klimastiftelsen Zero og deres press for å bygge ut naturødeleggende vindkraft i Norge.

De falske klimaprofetene fra Zero sammen med selskapet Zephyr er idag en stor trussel mot urørt norsk natur og artsmangfoldet.

Aksjonen idag ble svært vellykket med mange tommel opp, flotte mennesker som kjøpte kaffe til NMF sine folk. Vårt eminente magasin om vindkraft ble solgt til bl.a. Byrådsleder Raymond Johansen, Statkraftleder Auke Lont og andre forbipasserende. Magasinet ligger tilgjengelig på nett og kan lastes ned på linken under.

Kampen mot vindturbinene er langt fra over selv om rammen ble dumpa. Trusselen henger over oss og eskalerer hver gang en ny klimarapport fra FN offentliggjøres. Vindkraft i norsk natur er IKKE løsningen, men en del av problemet der den faktisk i flere tilfeller koster mer i klimagassutslipp enn den bidrar med i løpet av konsesjonsperioden. Samtidig lar vi de gode alternativene ligge, og starter først med det som ødelegger mest.  Så korttenkte er mange. Politikere og deler av opinionen. Derfor er det tvingende nødvendig at alle formidler alternativene til vindkraft og naturknusing som er godt beskrevet i NMF sitt magasin.

 

Last ned Miljømagasinet 1/2019 her:

Relaterte artikler

nb_NONorwegian